web analytics

Wipneus en Pim op Palm Parkies 16 aug

Op woensdagavond 16 augustus zijn Wipneus en Pim op Palm Parkies Roosendaal. In het Vrouwenhof en de andere parken waar ze optreden, vieren ze hun 20-jarig jubileum. Het knotsgekke duo draait een combinatie van vrolijke disco- en dancenummers met een hoog camp- en meezinggehalte. Het zijn overigens langzamerhand de huis-dj’s van Palm Parkies.

Het duo bestaat uit Edwin van ‘t Schip alias Wipneus en Mark Kneppers alias Pim, alias DJ Knuppelhout, die ook deel uitmaakt van het dj- en producerstrio Kraak & Smaak. Wipneus heeft standaard een kroontje op zijn hoofd en Pim een puntmuts.

De twee dj’s begonnen in 1996 voor de grap met een zogenaamde dj-battle met ‘foute’ muziek in het Paard van Troje in Den Haag. Door de enthousiaste reacties gingen ze hiermee door waarna ze onder andere op Pinkpop en Lowlands optraden.

Het optreden begint rond 20:15 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Daarna kunnen bezoekers nog even blijven nazitten (of staan); de bars gaan om 23:15 uur dicht. Bonnetjes kopen kan to 23:00 uur. Voor eten & drinken is het terrein open vanaf 19:30 uur, bij mooi weer vanaf 18:00 uur. Maar dat is in Roosendaal tot nu toe nog niet voorgekomen.