web analytics

Vijf orkesten naar ‘Suite Muziekcollege’ (4 nov)

Op zaterdag 4 november doen vijf orkesten mee aan het ‘Suite Muziekcollege’ in cultuurhuis de Suite aan de Burgerhoutsestraat 23 in Roosendaal. De deelnemende orkesten geven elk, in voorbereiding op een concours of ander muziekevenement, een klein concert en krijgen vervolgens feedback van ‘Muziekprofessor’ Jos Pommer.

Zo presenteren de orkesten zich aan het publiek en aan elkaar, en leren bovendien van een professional waar ze zich nog kunnen verbeteren. De Concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal wil met dit muziekcollege een extra kwaliteitsslag maken als voorbereiding op het Feestjaar Roosendaal 750 jaar.

Om 17.00 uur bijt Fanfare Concordia uit Krimpen aan de IJssel het spits af. Daarna spelen Fanfare NEO uit Rucphen, Muziekvereniging Roosendaal, Semper Crescendo uit Nieuw-Vossemeer en ten slotte de Oudenbossche Harmonie. Het programma wordt rond 22.00 uur afgesloten. Het volledige programma staat op www.muziekverenigingroosendaal.nl.

Muziekvereniging Roosendaal organiseert dit Blaasmuziekcollege voor de eerste keer en daarom is het voor ‘de thuisclub’ dubbel spannend. Vanaf 16.30 is de zaal open. Het is natuurlijk ook mogelijk om een deel van het programma bij te wonen. De toegang is gratis.

❯ Website Muziekvereniging Roosendaal