web analytics

Roosendaalse Anika Duut van Goor met ‘Scoren naar behoren’ in De Kring (29 okt)

De Roosendaalse Anika Duut van Goor staat dit najaar op de planken met ‘Scoren naar behoren’ en doet daarbij ook Roosendaal aan. Op zondagmiddag 29 oktober is de voorstelling, waarin het publiek wordt geconfronteerd met haar vele visies op hedendaagse zaken, in De Kring. Aanvang 14:30 uur.

‘Scoren naar behoren’ is een heerlijke ontsnapping uit het dagelijkse leven en houdt de bezoeker de spiegel van dat leven voor, meldt de programmatekst. Een bonte verzameling personages zoals de hyperactieve scholiere, de zelfbewuste sollicitante, het verse Kamerlid, en natuurlijk de ‘behulpzame’ internet-Helpdeskmedewerkers, worden door Anika en de rest van de cast op humoristische wijze neergezet.

Na drie jaar in de musicalscene in New York en een afgeronde studie politicologie in Leiden besloot Anika dat het tijd werd een hele nieuwe weg in te slaan en zelf teksten en muziek te schrijven.
Haar nieuwste stuk ‘Scoren naar Behoren’ wordt (muzikaal) ondersteund door Marlies Bloemen (piano), Farid Benkmil (gitaar), Jeroen den Daas (bas), drie energieke en talentvolle musici die samen
met Anika een gevarieerde en levendige voorstelling neerzetten.

Kaarten kosten 16,43 euro inclusief pauzeconsumptie.