web analytics

Priens Markus I de nieuwe Hoogheid

Tullepetaonestad (Roosendaal) heeft een nieuwe Hoogheid: Priens Markus I. Het is de 31-jarige Mark Stuij, die sinds 2012 lid is van de boerenraad. In een bomvolle Kwakkelkooi werd de nieuwe hoogheid zaterdagavond 11 november om 23:11 aan alle Tullepetaonen bekend gemaakt.

Eerder deze dag kwam de boerenraad bijeen voor de traditionele, besloten, protocollaire vergadering in zaal Zeelandia. Tijdens deze vergadering werden er naast het bekend maken van de nieuwe hoogheid aan de boerenraad vijf nieuwe kwakkelboeren (Bianca Hoornweg, Heleen Nagtegaal, Hessel v/d Wolf, Nicolette Verbaten en Danny Schuermans) en een nieuwe ereboer (Toon van Dorst) geïnstalleerd.

Cor Verbogt, voorzitter van de Stichting Carnaval Roosendaal (SCR), zegt bijzonder blij te zijn dat de Stichting Carnaval Roosendaal weer een aantal nieuwe mensen, onder wie ook drie dames, hebben kunnen toevoegen aan de boerenraad. ‘We ontplooien steeds meer nieuwe, leutige activiteiten en dat betekent ook dat we meer “handjes” nodig hebben voor de organisatie hiervan’aldus Verbogt.

Tevens werden Helmut de Graaf en Ronald van IJsselmuide geïnstalleerd als leden van het SCR-bestuur.

Foto: Stichting Carnaval Roosendaal

Eerste veldteken
Het 1ste veldteken is dit jaar uitgereikt aan Gerard van Kaam voor zijn jarenlange inzet voor diverse commissies binnen de stichting carnaval Roosendaal. Het nieuwe veldteken is mede mogelijk gemaakt door “Lijst in”.

❯ Website Stichting Carnaval Roosendaal
❯ Foto-impressie 11-11
❯ We Douwe Dur wint Liedjesfestival

D'n nieuwe Oogeid Priens Markus I

Een bericht gedeeld door Tullepetaonsnieuws (@tullepetaonsnieuws) op