web analytics

Moeskroen nu vrijdag 25 aug op extra Palm Parkies

In het Vrouwenhofpark in Roosendaal is vrijdagavond 25 augustus een extra Palm Parkies-concert. Het gaat om het concert van Moeskroen, dat gepland stond voor de openingsavond op woensdag 12 juli. Het etmaal voo die avond had het zo geregend, dat Palm Parkies niet kon opbouwen op het Vrouwenhof-terrein.

In overleg met onder andere de gemeente en de mannen van Pater Moeskroen werd toen besloten het concert te verplaatsen naar vrijdag 25 augustus.

De band Pater Moeskroen is al dertig jaar een begrip in menig kroeg, theater, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’ en ‘Hela Hola’ en natuurlijk ‘Roodkapje’. Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten. ‘Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud’, zegt de organisatie.

Het concert begint om 20:15 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Daarna kan men nog even blijven nazitten; de bars gaan om 23:15 uur dicht. Bonnetjes kopen kan to 23:00 uur.