web analytics

Weer ruimte voor kraampjes en wagens in centrum Roosendaal

In de ‘compacte binnenstad’ van Roosendaal zijn vanaf eind februari/begin maart weer kraampjes en wagens met etenswaar, bloemen e.d. mogelijk, net als in de wijken en dorpen. Dat is momenteel in het centrum niet toegestaan, maar het gemeentebestuur denkt nu dat het aantrekkelijk is voor het centrum en het straatbeeld er door verlevendigd wordt. Vandaar een proef.

Verder lezen

Foto-album Tombola kaarten Swaree

In de Kwakkelkooi vond vrijdagavond 5 januari voor het eerst de Tombola voor kaartjes van het Priense Swaree plaats. Na jarenlang op het Tongerloplein en in de parkeergarage van de Biggelaer ‘gelegen’ te hebben voor kaarten van het Priense Swaree, besloot de Stichting Carnaval Roosendaal deze manier om kwartjes te bemachtigen in de vorm van een loterij voort te zetten.

Verder lezen

Politie Roosendaal signaleert stijging inbraken

De politie signaleert de laatste tijd een stijging in het aantal #woninginbraken, met name in de omgeving van Roosendaal, Rucphen, Oudenbosch en Etten-Leur. De politie Roosendal vraagt mensen die iets verdachts gezien hebben of zien om 112 te bellen. ‘Bijvoorbeeld een auto die niet in een wijk thuishoort, bij glasgerinkel of een geluid bij de buren dat normaal niet gehoord wordt’, aldus de politie.

Verder lezen