web analytics

De Kring zoekt kinderen van 6-12 jaar voor sprookjesmusical de Efteling

UPDATE 14 SEPTEMBER – Voor de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat op zaterdag 6 januari in de grote zaal van De Kring worden nog jonge spelers gezocht. Wie een keer wil meespelen in een echte musical en tussen 6 en 12 jaar oud is, kan zich aanmelden via de website van De Kring.

Gezocht worden kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks twintig kinderen mee. Wie geselecteerd wordt, mag twee keer het grote toneel op van De Kring, want de voorstelling wordt om 13.30 en om 16.00 uur gespeeld.

Stuur een mailtje naar publiciteit@dekringroosendaal.nl en dan ontvang je van het inschrijfformulier en de voorwaarden voor deelname. ‘Inschrijven betekent niet automatisch gegarandeerde deelname. Als je wordt geselecteerd, krijg je hierover vanzelf bericht. Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor één begeleider om naar de voorstelling te kijken’, zo meldt De Kring.

Het verhaal:
De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon is terechtgekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Komt hij zijn belofte na of krijgt dit verhaal een ander staartje? De nieuwe Efteling sprookjesmusical is een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie.

❯ Zie website van De Kring

UPDATE 14 SEPTEMBER: Desgevraagd laat De Kring weten dat er momenteel al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen zijn. Er wordt nog een aantal inschrijfformulieren afgewacht, dan volgt de selectie. Betrokkenen krijgen daar melding van.
Redactie www.roosendaalopinternet.nl