web analytics

De Kring zoekt jonge ‘Theaterkijkers’ (tussen 12 en 25 jaar)

Schouwburg De Kring is op zoek naar zogenaamde Theaterkijkers. Dit zijn jongeren tussen de 12 en 25 jaar, die geïnteresseerd zijn in theater, bereid zijn om minstens één keer per maand een voorstelling te bezoeken en afkomstig zijn uit Roosendaal of directe omgeving.

‘Natuurlijk blijft het niet bij bezoeken alleen. De Kring wil héél graag na afloop weten wat de Theaterkijkers van de voorstelling vonden. Ze worden ook nadrukkelijk gevraagd om hun mening te delen in hun eigen netwerk. Bijvoorbeeld via Facebook, een blog, vlog of op een andere creatieve manier. Bovendien wordt hun input gedeeld met het gezelschap waarvan ze de voorstelling bezocht hebben’, aldus het theater.

De bedoelin gis dat gedurende het seizoen de Theaterkijkers een aantal keer samenkomrn, onder leiding van de projectleider vanuit De Kring, om hun ervaringen, meningen en ideeën met elkaar te delen.

Geïnteresseerde jongeren kunnen vóór 15 oktober hun motivatie, cv en foto mailen naar Pauline Uijtdehaag via pauline@dekringroosendaal.nl – Ook voor vragen kan men terecht op dat e-mailadres of op telefoonnummer 0165-751657.