web analytics

KPO-scholen werken met Thor naar KPO Kidsrun toe

De 20 KPO-scholen in de gemeente Roosendaal werken komend schoolseizoen met hun leerlingen naar een speciale KPO Kidsrun toe. Die wordt tijdens de Halve Marathon van 24 juni 2018 gehouden. Het is de bedoeling dat alle KPO-leerlingen deelnemen aan dit sportieve element, dat op touw gezet is vanwege het 20-jarig bestaan van KPO Roosendaal.

Op maandag 28 augustus wordt het nieuwe schooljaar met een ludieke en sportieve manier geopend. Het startsein wordt die dag gegeven op de Jeroen Bosch-school gegeven en dan wordt ook de samenwerking tussen KPO Roosendaal en atletiekvereniging Thor officieel bekrachtigd.

“Op al onze scholen staat sport, bewegen, gezondheid en welzijn van leerlingen en leerkrachten hoog op de agenda. Daarom organiseert KPO in samenwerking met arsv THOR tijdens De Halve Marathon een heuse KPO Kidsrun organiseren. Gedurende het hele schooljaar wordt daar samen en onder begeleiding van Thor naar toe gewerkt. Het streven is dat alle KPO-leerlingen deelnemen aan deze KPO Kidsrun”, zegt het KPO.

KPO Roosendaal verzorgt het onderwijs voor ruim 4.200 leerlingen op 20 scholen in Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.