web analytics

Kijkje in de kleedkamer van BSC-vrouwen op 31 oktober op Veronica

Het eerste vrouwenteam van BSC uit Roosendaal is op dinsdag 31 oktober te zien op tv. Het team is dan een van de drie sportclubs in een aflevering van ‘De Kleedkamer’ van Veronica. Deze omroep zendt dit progamma dit seizoen uit na de UEFA Champions League nabeschouwingen. Er staan nog uitzendingen op 17, 18 en 31 oktober en 1 november op de rol.

In de ‘realityserie’ over vrendschap, teamspirit en prestaties krijgt de kijkers alles mee uit de kleedkamers van de meest uiteenlopende sportteams.

In het programma wordt getoond wat er gebeurt in de kleedkamers zowel voor als na de wedstrijden en tijdens de rust. Er worden drie teams per aflevering in beeld gebracht. Van voetbal tot hockey, van professionals tot vriendenteams. Een programma over vriendschap, teamspirit en prestaties, zonder dat de kijker iets van de wedstrijd ziet.

“Het doel van het programma is dan ook dat Nederland ziet wat het betekent om samen plezier te hebben, samen iets te bereiken, samen te winnen, samen te verliezen of samen moeilijke tijden te overwinnen”, aldus de producent.

Desgevraagd heeft Veronica laten weten dat de BSC-dames in de aflevering van 31 oktober zitten.

Foto: Facebookpagina BSC VR1