web analytics

Foto’s Roosendaal VR1 – Be Ready VR1 (1-1)

Nog steeds moet Roosendaal VR1 na de promotie wennen in de 3e klasse D. Het lukt allemaal nét niet, en het elftal heeft ook het geluk niet mee. Na acht wedstrijden is het Roosendaalse vrouwenteam er nog niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. Zondag 19 november kon er gelukkig thuis één puntje bijgesprokkeld worden (1-1). Maar met zes verloren en twee gelijkspeelde wedstrijden moet het team met slechts twee competitiepunten genoegen nemen met de twaalfde en dus laatste plaats.

❯ Album met 100 grotere foto’s

Op papier geen slechte prestatie voor een club uit de lagere regionen om gelijk te spelen tegen een club uit de hogere regionen. De club uit Hank staat nu vierde. Maar wie de eerste helft gezien heeft (de foto’s zijn in de eerste helft gemaakt), moest toch wel conluderen dat Roosendaal een betere ruststand dan 0-0 verdiend had.

Het ontbrak zeker niet aan werklust en met de snelheid om de bal naar het doelgebied te krijgen, was ook niets mis. De bal was dan ook veel vaker op dit gedeelte van het veld dan aan de kant van de Roosendaal-keepster. Het aantal schoten op doel was hoger dan andersom, maar de schoten waren net niet scherp genoeg om het de Hankse keepster heel moeilijk te maken. Het leverde welswaar wat corners op, maar die konden niet verzilverd worden.

En de keren dat het een beetje gevaarlijk werd, liepen de meeste aanvallen dood in het web van een stuk of zeven lichtblauwe shirts.

Klik op een foto voor grotere afbeeldingen.


❯ Album met 100 grotere foto’s