web analytics

Draai van de Kaai zoekt vrijwilligers voor 30-31 juli

 De Draai van de Kaai is voor de aankomende editie op zondag 30 en maandag 31 juli op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Tijdens De Draai zijn maar liefst 150 vrijwilligers actief, onder andere in de kassa’s en op het circuit als oversteekcontroleurs.

De wielercommissie heeft nog plaats voor oversteekcontroleurs en bochtcommissarissen en de organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die de kassaposten willen bemannen.Verder zoekt de Draai nog een enthousiaste ICT-er die ondersteuning kan bieden bij de gehele personeelsplanning van het evenement.

Vanaf 16 jaar

Vrijwilligers wacht een waanzinnige dag…

Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden; individueel, met een groep vrienden of sportclub en een extra zakcentje verdienen.
De werkzaamheden vinden plaats op zondag 30 en/of maandag 31 juli tussen 09.00 en 22.00 uur. De vrijwilligers ontvangen een lunchpakket, drinken, een T-shirt, vrijwilligersvergoeding, ‘maar bovenal een waanzinnige dag’, aldus de organisatie.

Nieuwe opzet koers
Zondag 30 juli worden race- en mountainbike toertochten gereden over diverse afstanden. Als afsluiting wordt een fan- en businessmiddag georganiseerd. Aanmelden voor de Draai Tour Classic is mogelijk via de website.

Maandag 31 juli wordt de 38e Draai van de Kaai gereden. Een geheel nieuwe opzet met een profkoers over 120 km, een Fixed Gear Race, dames profkoers, jeugd omnium en sportklasse amateurs. Kortom een compleet dagprogramma met natuurlijk ook livemuziek op het evenemententerrein. Tickets kunnen worden besteld via de website www.dedraai.nl/tickets.

Aanmelden
Wie als vrijwilliger mee wil doen aan de Draai, kan zich – vanaf 16 jaar – aanmelden via de commissie Personeel & Organisatie; neem contact op met Joop Verkerk via joop.verkerk@dedraai.nl onder vermelding van je naam, e-mail, leeftijd en voorkeur voor functie.