web analytics

Doggywalk langs honden-speelplaatsen in Roosendaal (7 okt)

Paws4Paws Roosendaal heeft voor zaterdag 7 oktober een hondenwandeling voorbereid. Afhankelijk van de conditie en ervaring van de hond en zijn/haar baasje kan gekozen worden uit wandelafstanden van 24, 12 of 6 kilometer. Aansluitend is er een kleine braderie op de Hondenspeelplaats Vierhoeven aan de Turfvaartsestraat in Roosendaal.

‘Meedoen is leuk, gezond en leerzaam. We gaan langs alle hondenspeelplaatsen van Roosendaal en Nispen, en bovendien steun je door deel te nemen ons goede doel Stichting Dier en Project’, laat Paws4Paws weten.

De langste afstand van 24 km start tussen 9.00 en 10.00, de middellange wandeling van 12 km vertrekt tussen 12.00 en 13.00 en de kortste afstand van 6 km start tussen 13.00 en 14.00. Op die manier kunnen alle deelnemers terug zijn rond 15.00-16.00 om met elkaar een hapje en drankje te nuttigen en de kraampjes op de braderie te bezoeken.

Op de braderie is er van alles te zien en te koop op hondengebied en er zijn diverse hondenscholen-demonstraties. Ook is er een kleine loterij onder alle deelnemers.

De eerste 50 deelnemers ontvangen een leuke goodie bag. Er kan ook nog gepuzzeld worden; bij elke hondenspeelplaats kan een letter worden verdiend door vragen goed te beantwoorden. Alle letters kunnen uiteindelijk worden gevormd tot een woord. Bij terugkomst worden er onder de ingeleverde formulieren met de juiste oplossing drie prijsjes verloot.

Deelname kost drie euro, tot en met 12 jaar één euro. Voorinschrijven kan bij de Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.

❯ Facebook-pagina Paws4Paws Roosendaal