web analytics

Derde nederlaag RBC op rij (0-3)

Het is RBC ook zondag 26 november niet gelukt om ook maar één enkele competitiepunt te vergaren. Thuis in het Herstaco-stadion in Roosendal werd met 0-3 verloren van UVV’40 uit Ulvenhout, de ploeg die voor het begin van de wedstrijd achtste stond.

Met de wedstrijd in Roosendaal verlengde de club uit Ulvenhout de traditie om in dit seizoen – tot nog toe – geen enkele uitwedstrijd te verliezen. Voor RBC werd het de derde nederlaang op rij. Een beetje hoop was er wel bij de fans dat RBC zich zou hervatten, nu het langzamerhand wat minder druk wordt in de ziekenboeg. Maar dat kwam er deze zondag nog niet uit.

De hoop is nu vooral gevestigd op de tweede speelperiode, alhoewel er in december nog drie wedstrijden op het programma staan voor de winterstop.

Bij de rust was het 0-2. De 0-1 kwam uit een penalty, na hands van Mike Schalk. Doelpunt twee werd ingeluid door en te korte terugspeelbal van Nicky Vromans.
In (ongeveer) de 76e minuut viel de 0-3. Wederom uit een penalty.

Na rust probeerde RBC het nog met een wissel: Anwar Tarfit en Michiel Kuipers kwamen in het elftal voor Kevin van Andel en Huub Schuit. Maar die wissel kon niet verzilverd worden.

Beginopstelling RBC: Aarts; Pieter, Schuit, Vromans, Schalk; De Voogd, Dekkers, Verhulst; Van Andel, Voeten, Van Nijnatten.

Foto’s Arthur Verbraak
rbc 26 nov
 
rbc 26 nov
 
rbc 26 nov