web analytics

Bristol mannen én vrouwen onderuit in laatste wedstrijd van 2017

Zowel het eerste mannenteam als het damesteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal is woensdagavond 13 december thuis onderuit gegaan in de laatste wedstrijd van 2017. De dames moesten tegen Barendrecht winnen om nog enigszins mee te blijven doen. Maar ze speelden een niet al te beste wedstrijd (4-5). De heren troffen een zeer gretig Kawin aan (3-7).

Drie minuten voor tijd hadden de dames nog de voorsprong in handen. Barendrecht vocht zich echter knap terug en wist in de laatste aanval de winst naar zich toe te trekken. De Bristol-dames moeten nu gaan voor een goede klassering in de ranglijst; meer zit er niet meer in dit seizoen.

Bij de heren speelde koploper Bristol zeer onrustig. Het liep de gehele wedstrijd niet lekker, en het was continu zoeken naar de juiste balans. De bezoekers konden met voetbal de verdediging niet doorbreken. Zij tapte in de tweede helft uit een ander vaatje. Met veel meer fysiek voetbal wilde ze Bristol op een andere manier kraken.

Die tactiek pakte goed uit, want de thuisploeg vergat te voetballen en was meer met andere dingen bezig. Kawin maakte van deze chaos gretig gebruik en counterde verdiend naar een overwinning. Bristol blijft koploper, maar de hete adem van Gestel is weer voelbaar.

❯ Website Bristol Team