web analytics

Benefiet-concert Lad’sing voor Unicef (14 jan)

Op zondagmiddag 14 januari verzorgt Lad’sing een benefietoptreden voor UNICEF bij Sieben Recreatie aan De Stok in Roosendaal. Het programma, dat om 15:00 uur begint, omvat behalve het optreden van de vijfmans mannenzanggroep ook een optreden van de jonge Roosendaalse band HIP, de zussen Koole en leerlingen van het Norbertus-Gertrudislyceum.

De opbrengst van deze middag komt geheel ten goede aan het project Back to School van UNICEF. De entree bedraagt tien euro. Dit project zorgt ervoor dat Syrische kinderen een nieuwe start op school kunnen maken.

‘In een door oorlog verwoest land is het erg belangrijk dat kinderen snel weer naar school terug kunnen. School biedt hen een veilige plaats, waar ze kunnen spelen, lachen en leren. En hun zorgen kunnen vergeten. School zorgt ook voor een dagelijkse routine, een plaats waar kinderen weer kind kunnen zijn. En geeft hoop voor de toekomst. Doel van het benefietoptreden is om zoveel mogelijk schooltassen te doneren. Een rugtas kost 10 euro en is gevuld met schriften, pennen, potloden en andere schoolspullen’, aldus de organisatie.

Het benefietoptreden komt voort uit een “match” op de Maatschappelijke beursvloer in april jl. van de Roosendaalse Uitdaging en Peter Schellingerhout van Lad’sing en Will Goderie, voorzitter van UNICEF West-Brabant & Tholen. De Roosendaalse Uitdaging is een ondernemersnetwerk dat bedrijven stimuleert om samen te werken met maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Zij bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld).

Voor kaartverkoop of informatie over het optreden: ladsing@mail.com of bel 06-30411868.