web analytics

Belgische band Radio Negra op Palm Parkies (23 aug)

Op de Palm Parkies-woensdagavond 23 augustus treedt in het Vrouwenhof in Roosendaal de Belgische band Radio Negra op. Het optreden begint rond kwart voor acht en duurt tot half elf. Het is de laatste Palm Parkies-woensdagavond in Roosendaal, maar vrijdagavond 25 augustus is er nog een toegift van Pater Moeskroen.

Daar zou de serie concerten op 12 juli mee begonnen zijn, maar dat optreden kon niet doorgaan omdat het Vrouwenhof-terrein die dag nog te drassig was om de boel te kunnen opbouwen. De organisatie heeft toen in samenspraak met de gemeente besloten om het concert te verplaatsen naar vrijdag 25 augustus.

De Belgische heren die woensdagavond Roosendaal aandoen, noemen zichzelf de apostelen van Manu Chao. En verkondigen het evangelie van de Mestizo Messias met een geheel eigen toets. Nummers als Mr Bobby en Me Gustas Tu worden voorzien van een geheel eigen twist. Maar deze radio speelt verder en voegt nog fijne hits van Buena Vista Social Club, Bob Marley, The Specials…aan de show toe.

Na het optreden kunnen bezoekers nog even blijven nazitten (of staan); de bars gaan om 23:15 uur dicht. Bonnetjes kopen kan to 23:00 uur. Voor eten & drinken is het terrein open vanaf 19:30 uur, bij mooi weer vanaf 18:00 uur. Maar dat is in Roosendaal tot nu toe nog niet voorgekomen.