web analytics

Met de auto, fiets of taxi naar De Draai

Bezoekers van De Draai kunnen op maandag 31 juli voor 5 euro de hele dag parkeren bij het Herstaco stadion. De organisatie van De Draai maakt – voor de renners – zelf ook gebruik van het stadion, met name van de kleed- en doucheruimtes.

Wielerfans die van buiten de stad komen, worden (ook) verwezen naar het parkeerterrein van recreatiegebied De Stok. Daar kan, zo laat de gemeente weten, tot 02:00 uur geparkeerd worden.

Wie met de fiets richting parcours komt, kan zijn/haar fiets kwijt in de fietenstallingen aan de Markt of bij de Roselaar. Die stallingen blijven maandagavond tot 24:00 uur open. Voor zondagavond (‘Warm Draai-en’) heeft de organisatie een betaalde bewaakte fietsenstalling geregeld die tussen 16:30 – 23:30 uur open is.

Op de Markt (tussen de Dokter Brabersstraat en de Stationsstraat) is er op maandag 31 juli vanaf 13.30 uur tot uiterlijk 02.00 uur een taxistandplaats.

Voor de straten aan het parcours en directe omgeving heeft de gemeente tal van maatregelen afgekondigd. Die zijn te zien op de website van de gemeente.

❯ Verkeersmaatregels tijdens De Draai