web analytics

Zwoele zomermuziek op het sfeerstrand verplaatst naar 3 aug

De zwoele zomermuziekavond bij Beachclub 0165 op het sfeerstrand aan de Oostelijke Havendijk in Roosendaal gaat zaterdagavond 27 juli niet door, maar is vanwege de weersvoorspellingen verplaatst naar zaterdag 3 augustus. Ook dan begint het programma om 20:00 uur.

Organisator Ad Huijgens zaterdagmiddag 27 juli: ‘Gelet op de weersvoorspelling van vanavond, met mogelijk windstoten en hagel, voelen we ons genoodzaakt om het optreden van vanavond te verplaatsen naar zaterdag 3 augustus. Uiteraard willen we dolgraag een optreden buiten verzorgen, zodat de zwoele zomeravond ook volledig tot z’n recht komt. Mocht dan een kleine kans op regen aanwezig zijn, dan gaan we in ons strandpaviljoen een zomers sfeertje creëren.’

Het gaat om het optreden van Remko Willems en zijn vrienden.
Door de wekzaamheden aan de Oostelijke Havendijk is het sfeerstrand alleen via de Industriestraat te bereiken. De toegang ligt in het verlengde van de spoorbrug en parkeren kan via de ingang van graffitihal The Loods.

Muzikaal collectief
Gitarist Remko Willems uit Nispen behoeft haast geen introductie meer. Hij is een virtuoos op de akoestische gitaar en speelt elke noot met gevoel. Vakblad de Gitarist kende Willems recent plek 7 toe in de Top 10 Beste Akoestische Gitarist Benelux.

Remko wordt vergezeld door zijn vaste slaggitarist Joshua Smits (Roosendaal), die overdag doctorandus in de psychologie is, maar in zijn vrije tijd een multi-inzetbare gitarist is. Freek Prins uit Willemstad, die vaak met Ralph de Jongh speelt, zal het geheel voorzien van opzwepende cajon-ritmes.

Zangeres

De zang wordt verzorgd door de van oorsprong Britse Paule van Wijngaarden. Met meer dan 30 jaar ervaring in de hele kunstsector en verschijningen bij onder andere MTV, Top of the Pops en Nickelodeon, heeft zij haar strepen ruimschoots weten te verdienen.