web analytics

Zwartrijder toont beveiligers NS zijn geslachtsdeel

Medewerkers van de NS Veiligheidsservice hebben zaterdagmorgen 7 november op station Roosendaal een man uit de internationale trein vanuit Brussel gehaald, die zonder geldig vervoersbewijs reisde. De man was het blijkbaar niet eens met de beveligers en maakte dat kenbaar door zijn geslachtsdeel uit zijn broek te halen.

Na binnenkomst van de trein spraken de bevieligers de man, die in de trein overlast zou hebben veroorzaakt. De beviligers kregen sterk het vermoeden dat de man een glaasje te veel op had, en namen hem uit de trein mee om eerst te ontnuchteren.

Hier dacht de reiziger blijkbaar anders over en begon allerlei dingen te roepen. Toen de beveiligers aangaven daar niet gediend te zijn, ging de man een stapje verder. Hij haalde zijn geslachtsdeel uit zijn broek, begon ermee te slingeren en riep ‘Hier ik heb pik voor jullie’. Mede omdat verscheidene reizigers daar ook getuige van waren, werd de man aangehouden en overgedragen aan de politie in Roosendaal. Op het bureau bleek dat hij onrechtmatig in Nederland was.