web analytics

Zwaar gewonde Pool (33) bij ziekenhuis afgezet

Bij het ziekenhuis in Roosendaal is maandagavond 3 juli rond 22.15 uur een zwaargewonde Poolse man afgezet door een bekende van hem. De politie denkt dat de man de verwondingen heeft opgelopen bij een steekincident op een parkeerplaats aan de Van Beethovenlaan. Een verdachte is nog niet aangehouden.

Nadat bij de man eerste hulp was verleend in het ziekenhuis, is hij overgebracht naar een ander ziekenhuis waar hij geopereerd is. De man ligt op dit moment nog in het ziekenhuis, zijn toestand is volgens de politie stabiel.

Van Beethovenlaan

Door onderzoek is de politie er achter gekomen dat er mogelijk een steekincident heeft plaatsgevonden op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Vermoedelijk is het 33-jarige Poolse slachtoffer daar gewond geraakt. De toedracht van dit incident is nog niet duidelijk, vandaar dat de politie ook nog op zoek is naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van het incident.

De getuige die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht is door de politie gehoord. Ook is er dinsdagmorgen vroeg op de parkeerplaats sporenonderzoek gedaan door rechercheurs van het team Forensische Opsporing.

Getuigen

Dit vond waarschijnlijk plaats tussen 21.30 en 22.00 uur. Getuigen worden verzocht om zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie, 0900-8844, of via What’s App (06-1220 7006). Wie  liever niet met de politie praat, maar toch informatie wil delen, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000, of de informatie via hun website vertellen. (www.meldmisdaadanoniem.nl) Wie reageert op deze oproep wordt gevraagd het zaaknummer te vermelden: 2017-157605.