web analytics

Zonnig en vrij koud

Vandaag (zaterdag) zijn er perioden met zon, al kan deze wel af en toe afgeschermd worden door sluierbewolking. Het blijft overal droog en de maximumtemperatuur bedraagt 3°C. In de avond daalt het kwik al snel weer tot onder het vriespunt. De matige (zuid)oostenwind maakt het voor het gevoel nog wat kouder.

In de nacht naar zondag is het helder. De minimumtemperatuur -2 of-3°C . De oostenwind is zwak. Zondag overdag is het zonnig en blijft het droog. Met maxima net boven het vriespunt wordt het net iets kouder dan zaterdag. Er staat een zwakke (noord)oostelijke wind.

In de nacht naar maandag zou het -4 of -5 graden kunnen worden. De wind blijft zwak veranderlijk. Overdag is het weer zonnig en komt het weer net boven het vriespunt. Tegen de avond komt er al wat meer bewolkin,g waardoor de temperatuur in de nacht naar dinsdag niet zo ver daalt: rond tot -1 of -2 graden. Wel gaat de wind langzaam wat toenemen op het naderen van een storing vanuit het westen.

Dinsdag faat er wat sneeuw vallen. De wind is gedraaid richting zuid en de de temperatuur blijft rond het vriespunt hangen om in de nacht naar woensdag weer te dalen tot -2 of -3 graden.

❯ Website Meteo Roosendaal-West