web analytics

Zondag 30 juni opening Eye-Candy 23 in Roosendaal

De serie Eye-Candy0exposities in Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal is inmiddels aan nummer 23 toe. Die wordt op zondagmiddag 30 juni van 13:30 tot 17:00 geopend met live muziek door de gitaristen Remko Willems en Joshua Smits en een wijnproeverij door Roosendaalse vinoloog Corné Janssen. Tijdens deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie.

Kunstwerken van dtien kunstenaars zijn tot en met 22 september te bewonderen. Het gaat om Leonie van den Udenhout (fotografie), Janneke Rottier (schilderijen), Bert Taken (schilderijen), Chris Overbeeke (schilderijen), Linda Blokken (schilderijen), Lia Burger (schilderijen), Jan Koren (schilderijen), Marja Vrijhoef (mixed media sculpturen), Petra Aertzen (keramiek) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Patrick Roelofs, de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan: ”Met het werk van deze 10 bijzondere exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers”.

❯ Website Anita Ammerlaan

Foto boven: Gitaristen Remko Willems (links) en Joshua Smits spelen tijdens de opening van Eye-Candy 23. Op de jaarlijkse lijst van vakblad De Gitarist staat Willems op plaats 7 van de tien Beste Akoestische Gitaristen van de Benelux. Remko speelt vaak met Joshua Smits die ook meewerkt aan de nieuwe CD van Remko.