web analytics

Zomerspaaractie in Roselaar in maand juni

 In winkelcentrum Roselaar in Roosendaad is er in de maand juni een Zomerspaaractie waarbij klanten van de deelnemende winkels bij aankopen spaaregels krijgen. Daar zijn verscheidene prijzen mee te winnen.


Op een spaarkaart passen acht zegels. Iedere volle kaart fungeert als lot. Kaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers, maar ook te downloaden vanaf de website van de Roselaar. Op die kaarten op de website zijn al drie zegels geplaatst.De trekking van de zomerspaaractie vindt plaats op 3 juli. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Tot de prijzen behoren onder andere een tapas arrangement, een geurpakket, kleding, zonnebrillen en meer. Het totale overzicht van de te winnen prijzen is terug te lezen op de website van winkelcentrum Roselaar.

Deelnemende winkels zomerspaaractie: VOF Gall&Gall, HEMA, ICI Paris XL, Eyewish, Athlete’s Foot, Livera, Ellen Juwelier, Ellen’s Art, Handyman, Bagels&Beans, Etos, Steps, Lunchroom Mitzy, Nelson, Albert Heijn, Jamin, A Cup of Treats, Primera, Schrauwen’s Mode, Poelier Schrauwen, Specsavers en Winkelcentrum Roselaar zelf.