web analytics

Zomeravondconcert van IQ Aarmoei-nieke op 23 juni

Op zaterdagavond 23 juni is op de plets achter café De Veestallen het zomeravondconcert van IQ Aarmoei-nieke. Daar halen ‘de mannen van de Kaai’ alles voor uit de kast. Het conert begint om 20:00 uur, de plets is open vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis.

‘De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang. De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden, de worst is geofferd aan de heilige Clara en de tenten om de plets van Sjef te overkappen zijn geregeld. De “witte dasse” & “pantalon” zijn weer gestoomd en gestreken en de bolle hoed heeft er ook weer zin in’, laat het Aarmoei-nieke weten.

Zwaaigatconcert
De mannen verrassen hun toehoorders deze avond onder het motto ‘Daar bij de waterkant’ in drie blokken. Het gekozen thema verwijst naar de waterloop die momenteel aangepakt wordt achter de Paterskerk, alsook achter het gekende thuisetablissement van het IQ Aarmoei-nieke. Maar het herengezelschap maakt hiermee ook al een knipoog naar het IQ Zwaaigatconcert dat in september op een speciaal voor het IQ Aarmoei-nieke aangelegd ponton in de Roosendaalse Vliet plaats vindt.

De drie thema-blokken voor 23 juni hebben toepasselijke namen meegekregen: ‘We steken van wal’, ‘Op volle zee – op woelige baren’ en ‘Terug naar de thuishaven’.

Gastoptredens
Er zijn tijdens dit zomeravondconcert ook enkele gastoptredens. Zo laat Popkoor SKOOR van zich horen en er is eerder op de avond ruimte voor toetsenist Joost Clausing ingeruimd. Maar ook de generale repetitie van het zwaaigatlied onder leiding van Annelieke Danen staat op het programma.

Deze gezellige avond vindt plaats op ‘Cour Sjef Boonen’ zoals de plets achter De Veestallen sinds 2017 officieel is gedoopt. Het alsmaar jongere en energiekere IQ Aarmoei-nieke belooft bezoekers weer een avond die een genot zal zijn voor ieders oog en oor.