web analytics

Zomer-fotowedstrijd van Objectief Bekeken voor jongeren in Tolberg

Fotogroep Objectief Bekeken, Wijkcentrum De Bergspil en WijZijn Traversegroep organiseren samen een Fotowedstrijd voor jongeren met hun Mobieltje. Deze wedstrijd is (nog) bedoeld voor jongeren uit de wijk Tolberg, maar het idee is wel een jaarlijkse fotowedsrijd voor heel Roosendaal, Wouw en Nispen te gaan organiseren, zegt Ad Verbiest van de foto groep.

‘Maar dit ligt nog in de kinderschoen en moet in samenwerking met WijZijn Traversegroep en Wijkcentrum De Bergspil nog verder ontwikkeld worden’, voegt hij daar aan toe.

Op de vraag van Wijzijn Traversegroep aan Ad Verbiest om met zijn Fotogroep Objectief Bekeken en de Bergspil voor de vakantie iets te betekenen voor de jongeren van wijk, ontstond het ideel voor een fotowedstrijd. ‘Jongeren lopen immers altijd met hun mobieltje op zak, een plaatje is dan gauw gemaakt’, aldus Verbiest. ‘Maar het is nu de bedoeling gericht te fotograferen, gebruik makend van vier thema’s, namelijk Natuur/Landschap, Stadsfotografie, Portret, en dieren’.

De foto’s worden beoordeeld door de groep Objectief-Bekeken en de stadsfoto’s worden gejureerd door Stadsfotgraaf Aad Meijer.
Deelnemen kunnen jongeren van 7 tot en met 14 jaar uit Tolberg. Foto’s moeten voor 12:00 uur op 10 augustus binnen zijn via info@beeldmakendcollectief.nl