web analytics

Zeven man aangehouden in Roosendaal voor poging doodslag

In de Roosendaalse wijken Langdonk en Kalsdonk zijn dinsdagmorgen 27 februari tussen zes uur en half zeven mannen aangehouden in een zaak van poging tot doodslag in oktober van het afgelopen jaar. Toen werd door een 20-jarige inwoner van Roosendaal daarover aangifte gedaan. Het betrof mishandeling door een groepje mannen.

De mishandeling vond plaats op de hoek van de Wouwseweg en de Memlincstraat in Roosendaal. Het slachtoffer raakte gewond door klappen en trappen. ‘Mogelijk is erger voorkomen door tussenkomst van bekenden van het slachtoffer’, aldus de politie.

Naar aanleiding van de aangifte is de politie een onderzoek gestart. Op dinsdag 27 februari 2018, zijn in het betreffende onderzoek zeven verdachten aangehouden door medewerkers van de recherche, basisteam Roosendaal en verschillende Flexteams en Ondersteuningsgroepen uit de eenheid Zeeland-West-Brabant.

Drugs
In de tussentijd zijn verschillende getuigen gehoord door rechercheurs en ook is een buurtonderzoek gedaan vlak na de poging doodslag. Uit het onderzoek zijn de namen van de zeven aangehouden verdachten naar voren gekomen. Alle zeven zijn dinsdag 27 februari tussen 06.00 en 06.30 uur van hun bed gelicht in verschillende woningen in de wijken Langdonk en Kalsdonk in Roosendaal. Het betreffen mannen uit Roosendaal die variëren in leeftijd tussen de 19 en 26 jaar. In een woning waar verdachten zijn aangehouden troffen agenten ook nog een kleine hoeveelheid (mogelijk) harddrugs aan. Die drugs zijn in beslag genomen.

De verdachten worden verder gehoord over hun betrokkenheid bij de zaak. Zij zijn overgebracht naar politiecellencomplexen.

Meer informatie
Ondanks het feit dat er nu verdachten zijn aangehouden in deze zaak, heeft de recherche nog wel behoefte aan extra informatie over deze zaak. Getuigen die zich tot nu toe nog niet in verbinding hebben gesteld met het onderzoeksteam, maar die nu hun informatie wel willen delen, worden alsnog verzocht zich te melden. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 6007), maar als u anoniem uw informatie wenst door te geven dan kan dat ook via de website www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000. Vermeld graag bij uw contact het registratienummer van deze zaak: 2017-244996.