web analytics

Zesde hoogspringcompetitie bij Thor op 9 en 23 sept

Op het atletiekcomplex van Thor op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal is op zondag 9 september de eerste wedstrijd van de zesde hoogspringcompetitie voor de categorieën D-junioren tot en met Masters. De finale van de competitie is op zondag 23 september. Beide dagen beginnen de wedstrijden om 10:30 uur.

Er wordt gesprongen in minimaal twee groepen. De verdeling per groep wordt bepaald aan de hand van de voor-inschrijvingen. De minimale aanvangshoogte is bij de eerste wedstrijd 102 cmn, bij de Grande Finale 103 cm. De vervolghoogte is 5 cm hoger, ongeacht het aantal deelnemers dat nog in de strijd is.

Aanmelden
Aanmelden kan via atletiek.nu, of tot 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfgeld is € 5,00 voor de competitie (2 wedstrijden), te betalen bij de eerste wedstrijd.

Prijzen

De prijsuitreiking van de competitie is na afloop van de Grande Finale. Er zijn medailles voor de beste drie in het klassement per categorie. Een bijzondere prijs is de PR-beker. Aan de hand van het PR van de atleet wordt met puntenschema bepaald welke atleet (bij zowel de jongens/mannen als meisjes/vrouwen) het vaakst het PR verbeterd hebben.
Om in aanmerking te komen voor de prijzen moet men aan beide wedstrijden mee doen.

❯ Meer info op website Thor