web analytics

Zes keer Sinterklaasmusical in weekend 28/29 november

Onder voorbehoud van eventueel nieuwe corona-maatregelen zijn er dit jaar in het weekend van 28/29 november zes voorstellingen van de jaarlijkse Sinterklaasmusical in schouwburg De Kring in Roosendaal. De vier aanvankelijk geplande voorstellingen op zondag 29 novbember waren zo snel uitverkocht, dat er twee voorstellingen op zaterdag 28 november toegevoegd zijn.

Alle kaarten voor zondag 28 november zijn dus uitverkocht, voor de zaterdag waren op het moment van dit schrijven (donderdag 1 oktober) nog wel kaarten voorhanden. De kaartverkoop geschiedde op basis van de eerder gekregen vrijstelling voor 250 bezoekers in de grote zaal.

Ontheffing
ot de zalen in de regio behoort die de maatregelen goed op orde hebben.

De voorstellingen van de familievoorstelling zijn gepland op zaterdag 28 november om 14:00 en 16:00 uur en op zondag om 10:00, 12:00, 14:00 en 16:00 uur. Kaarten kosten 7,75 euro en moeten gereserveerd worden via de website van De Kring.

Het verhaal
Het schript voor de nieuwe Sinterklaasmusicaal is weer van Bram van Arendonk, die ook de regie in handen heeft.
Het verhaal: Lang geleden op een winternacht bedacht Sinterklaas het recept voor het ultieme Sinterklaasgevoel, een recept voor pepernoten. Tot overmaat van ramp belandt het pepernotenrecept in zee. De pieten kunnen nu geen pepernoten meer bakken, en niemand zal het Sinterklaasgevoel nog ervaren. Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij al lang een oplossing hiervoor bedacht heeft. Maar wanneer dat op losse schroeven komt te staan, zal pakjesavond niet meer door kunnen gaan. Of komt er nog hulp uit onverwachte hoek?

De intocht
Het Sint Nicolaas Comité Roosendaal lijkt overigens nog rotsvast in Sinterklaas te geloven, althans wat de intocht in Roosendaal betreft. Op donderdag 1 oktober is nog steeds op de Facebook-pagina de aankondiging (van 6 dagen geleden) te lezen dat de Sint met zijn pieten op zaterdag 14 november aankomt in de haven van Roosendaal en aansluitend zijn intocht door Roosendaal maakt. Een aankondiging die wordt afgesloten met ‘Blijf ons volgen op Facebook, verdere informatie volgt zo snel mogelijk!!’

❯ Facebook’-pagina Sint Nicolaas Comité Roosendaal
❯ Kaarten Sinterklaasmusical op website De Kring