web analytics

Zaterdag 15 februari al optocht in Wouwse Plantage

Op zaterdag 15 februari trekt om 13.30 uur de eerste optocht van Brabant door de straten van Wouwse Plantage. Langs de kant kunnen kijkers op hun favoriete deelnemer stemmen door het optochtnummer te whatsappen naar 06-27111194. Aanmelden als deelnemer kan via www.mastepinnelaand.nl. Om 21.00 uur vindt het populaire Mastepinnebal met DJ van de V plaats in de Spil.

Tot slot wordt op zondag 16 februari om 14.00 uur de talentenjacht ‘Het Foute Songfestival’ in dorpshuis de Spil gehouden. Naast zang ers treden ook andere artiesten op met bijzondere acts. Nieuw dit jaar is het unieke carnavalskaraoke-uur. Aanmelden als artiest kan via toonvandekar.

Dit carnavalsweekend in Wouwse Plantage begint vrijdag 14 februari tussen 19.30 en 22.00 uur met het Colabal in dorpshuis de Spil. Het thema dit jaar is ‘Valentijn’. Samen met het protocol van Mastepinnelaand en Aopelaand viert de jeugd ’s avonds groots feest. Snoep en cola kost slechts 1 euro. Kinderen vanaf groep 6 van de basisschool tot en met jongeren van 15 jaar zijn van harte welkom.

Foto boven: Foto John Balemans