web analytics

Zaalvoetbal: Opnieuw winst voor Bristol Team VR1

Bristol VR1 heeft woensdag 16 oktober de reserves van Feyenoord 2 verslagen. De Roosendaalse formatie won van de Rotterdammers met 7-4. Samen met Mazzelstars is Bristol VR1 nu koploper in de hoofdklasse, waar bijgezegd moet worden dat de geel/zwarten een wedstrijd meer gespeeld hebben. Vrijdag 1 november is de kraker tussen beide teams. Bristol Team VR2 won deze week ook (0-7).

De ploeg van Hans Lauwen begon opnieuw niet goed aan de wedstrijd, het was duidelijk dat de thuisploeg iets beter was. Voor rust hadden Grifftih Vaissaire en Angelique Hage Bristol op een voorsprong gezet. “Ons doel is zoals altijd duidelijk, we willen goed voetbal spelen, we willen altijd winnen door meer doelpunten te maken.”

Valkuil
Daar zit soms de valkuil van de huidige ploeg. Het willen naar meer, brengt de ploeg soms in de problemen. Heel even in de tweede helft leek Feijenoord terug te komen, maar opnieuw blonk keepster Jade Massing uit.

‘Je kunt er allerlei analyses op los­laten, maar soms gaat het te wild, en behouden we geen balbezit”, aldus speelster Wahiba Didi. Feyenoord nam alle mogelijke risico’s, speelde na rust een soort Russische roulette. Vaak met vier man voorin. En ondertussen lag het achterin wagenwijd open. Rivke Draayer en Wahiba Didi haalden de buit uiteindelijk binnen voor de Bristol-dames.

Doelpunten: Grifftih Vaissaire (3), Rivke Draayer (2), Wahiba Didi en Angelique Hage.

Ook winst VR2

Het tweede vrouwenteam won maandag 14 oktober in (en tegen Barendrecht 3) met 0-7. Doelpunten: Elza Weijers (3), Lianne Pollet (2), Elsbeth de Roon en Malousch Michielsen.