web analytics

Zaalvoetbal: beide vrouwenteams pakken thuis de overwinning

Het eerste vrouwenteam van zaalvoetbalvereniging Bistol Team is na twee wedstrijden in de nieuwe competitie nog ongeslagen. Vorige week vrijdag werd LRC met 2-7 verslagen en afgelopen woensdag was ZVS het volgende slachtoffer. Het werd 8-2.

In sporthal In de Roos begon het echter niet best voor de in geel/zwarte tenues spelende vrouwen. De concentratie was even ver zoek toen in het begin van de wedstrijd het scorendebord verrassend 0-2 aangaf. Maar vanaf dat moment ging de thuisploeg hun spel spelen.

De teller was snel weer gelijk gebracht door Griffith Vaisairre. De tandem denderde door en Bristol kwam nauwelijks nog in gevaar. Met een prima debuut van Allisa den Haan werd het 8-2. Scores: Griffith Vaissaire 5, Senna El Messaoudi 2 en Wahiba Didi 1.

Ook het nieuwe tweede vrouwenteam van Bristol Team won met overtuigende cijfers: het werd 9-1 in de debuutwedstrijd in de eerste klasse. Tegenstander was Kanja/’t Hart van Gastel. Voor team VR2 is de club overigens nog op zoek naar een keepster.