web analytics

Wouwse Geraniummarkt gered door Harmonie Oranje

De Wouwse Geraniummarkt op de eerste zondag in mei en ‘De Wouwse Geraniumdorpen’ zijn gered. Ze blijven bestaan nu het bestuur van Harmonie en Malletkorps Oranje uit Wouw heeft besloten de organisatie van de Geraniummarkt en alle andere taken vanaf 2020 onder zijn hoede te gaan nemen.

Even leek het er op dat het gedaan was met de regionaal bekende Wouwse Geraniummarkt, die na meer dan 35 opeenvolgende jaren een begrip is geworden. Een aantdal leden van de Commissie Wouwse Geraniumdorpen had te kennen gegeven na 2019 te zullen aftreden.

Maar nu heeft ‘Oranje’ zich dus bereid verklaard om de zaak te reden. De markt, en dus ook de geraniums aan de gevenl en in de voortuinen in de vier vroegere kerkdorpen van Wouw blijven dus deel uitmaken van het dorpsbeeld.

De aftredende Commissie kan terugkijken op een mooi evenement en bedankt op haar beurt het groot aantal loyale sponsoren, het enthousiasme van de deelnemers, musici en helpende handjes op de Markt, en de vele bezoekers voor hun betrokkenheid.

Foto: Dit beeld blijft bestaan: de Geraniummarkt in Wouw