web analytics

Winderig weekeinde

We gaan dit weekeinde over naar de wintertijd en dat gaan we ook aan het weer merken. Een flink lagedrukgebied trekt dit weekeinde over Scandinavië verder weg stuurt en koudere lucht onze kant op.
Vandaag (zaterdag) eerst gedeeltelijk bewolkt, maar ook zon. Er waait een flinke matige wind uit zuidwest. De temperatuur is 17 of 18 graden.

Komende nacht is er meer bewolking en kan er in de nanacht wat lichte regen valle. De wind draait al richting noordwest en de temperatuur daalt tot 10 of 11 graden. Zondag zal de temperatuur niet veel meer stijgen dan 11 of 12 graden. De wind zwakt af in de loop van de dag en komt uit west tot noordwest. Zon en wolken wisselen elkaar af.

Maandag ook nog wolkenvelden. Dan kan het nog tot 11 of 12 graden komen, maar in de loop van de dag gaat de wind uit de noordhoek waaien, al blijft hij wel zwak. De temperatuur zal dan al inzakken.

In de nacht naar dinsdag is het meest helder en daalt de temperatuur tot 3 of 4 graden. Op neus hoogteaan de grond kan het dicht bij nul of zelfs eronder komen.

Dinsdag licht bewolkt en een temperatuur van rond 10 of 11 graden. De wind is zwak, draaiend naar noordoost. In de nacht naar woensdag zal de temperatuur nog dichter bij nul of zelfs tot lichte vorst komen.

❯ Website Meteo Roosendaal-West