web analytics

Wielerplein tijdens de Draai (6 aug)

Een extraatje voor de bezoekers van De Draai 2018 is het Wielerplein. Daar is dit jaar extra veel te beleven. Het Wielerplein is op het pleintje bij het voormalig EKP, direct bij de kassapost bij de Schuiven, de spoorovergang Kade. ) begint het Wielerplein. Daar staan topmerken als BMC, Niner, Argon18, AGU en Megmeister en is er info over Wattcycling en bikefitting.

Tip van de Draai-organisatie: ‘Ga vooraf aan de Fixed Gear Races van de mannen en de vrouwen eens kijken in de Tacx Warm Up Area, waar deze atleten zich opwarmen op de rollen. Bezoekers kunnen zich daar ook laten fotograferen in de Fujifilm Instax fotostand’.

Ook is er op de Draai een terras met uitzicht op het ZWIFT podium. Van 11:00 uur tot 21:00 uur is het ZWIFT-podium geopend voor iedereen die ZWIFT wil proberen. Het programma voor 6 augustus ziet er als volgt uit:
13:00 uur – ZWIFT race met fixed gear renners van Team F.A.S.T. Amsterdam
14:45 uur – introductie ZWIFT Academy (Train like pro and earn a pro contract)
15:00 uur – KOM challenges voor Nieuwelingen, Junioren en dames Beloften
17:00 uur – Presentatie en clinic door Steven Rooks
17:30 uur – KOM challenge finale
18:00 uur – Pro warm up ride en signeersessie met o.a. Sjoerd van Ginneken
19:30 uur – Workout met Puck! Inclusief signeersessie.

Wie vanaf het Wielerplein richting het Kellebeek College richting de Pumptrack loopt, ksn daar tijdens de profkoers Erik Breukink of Niels Albert tegen het lijf lopen, want in dit gebied staan vanaf 19:15 uur de ploegleidersauto’s van de profploegen.

❯ Website De Draai
❯ Meer over De Draai 2018