web analytics

Wie krijgt de 47e Gouden Bolhoed op presentatieavond Aarmoei-nieke? (17 feb)

Op maandagavond 17 februari is de kleine zaal van ‘De Kwakkelkooi’ (Schouwburg de Kring) weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. In de gemoedelijke gekende setting schotelt het IQ Aarmoei-nieke een avondvullend programma voor, vol met hoogtepunten. Met natuurlijk ook weer een uitreiking van de Gouden Bolhoed. De 47e inmiddels.

Het ligt voor de hand dat de rode draad van de avond te maken heeft met de actie ‘De Kaai als Middenpunt’ die het Aarmoei-nieke momenteel voert. (zie link hieronder). Maar er komt ook meteen de vraag boven drijven waar de 47e Gouden Bolhoed, jaarlijks uitgereikt door dit illustere gezelschap, heen zal gaan.

Actieve participatie
Is het in navolging van Leo van Dongen in 2019 nu een echte Kaaiman of Kaaivrouw die met goud de Kwakkelkooi zal verlaten? Het antwoord zal gegeven worden tijdens deze leutige avond. Een avond waar het wederom verder verjongd IQ Aarmoei-nieke, met eerbied voor hun college van Gouden Bolhoed dragers, de avond zal openen. Een avond ook waar actieve participatie van de aanwezige in de zaal wordt verwacht. Een avond ook waar te genieten valt van gekende sprekers, verrassende sketches, en dus de uitreiking van de 47e Gouden Bolhoed.

Kaken op elkaar
Terwijl de heren van het IQ Aarmoei-nieke momenteel de laatste hand leggen aan het programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoeddragers ongekende vormen aan. Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond probeert menigeen een lek te vinden in de informatiebarrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven voor alsnog stevig op elkaar.

De presentatieavond begint om 20:00 uur in de kleine zaal en de toegang is gratis.

Foto boven: Jaarlijks neemt een ieder zijn bolhoed af tijdens het zingen van het Gouden Bolhoed lied. Foto Lya van Dorst / Archief IQ Aarmoei-nieke

❯ IQ-Aarmoei-nieke wil-Kaai als Middenpunt van Roosendaol
❯ Website IQ Aarmoei-nieke