web analytics

Wegdek Langdonk komende weken in vier fases onder handen

Tussen maandag 22 juni t/m 17 juli vervangt BAM Infra Regionaal in opdracht van de gemeente Roosendaal het asfalt van de hele Langdonk en een deel van ’t Zand. Dit wordt in vier fasen gedaan. Voor elke fase wordt een week uitgetrokken. Ook een deel van de Presedent Kennedylaan komt de komende weken aan de beurt.

Het werkvak is op de dagen dat er wordt gefreesd en geasfalteerd afgesloten tussen 07:00 en 17:00 uur. Buiten deze uren is het werkvak alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Waar nodig worden busdiensten en het ophalen van huisvuil tijdelijk aangepast en kunnen verkeersregelaars worden ingezet.

Fase 1 – 22 t/m 26 juni: vanaf ’t Zand tot aan de Willem Dreesweg. Op 22, 24 en 25 juni is dit wegdeel tijdens de werkzaamheden afgesloten.
Fase 2 – 29 juni t/m 3 juli: Vanaf de Willem Dreesweg tot aan de Reginadonk. Op 29 juni, 2 en 3 juli is dit wegdeel tijdens de werkzaamheden afgesloten.
Fase 3 – 6 t/m 10 juli: Vanaf de Reginadonk tot aan de Donkenweg. Op 6, 9 en 10 juli is dit wegdeel tijdens de werkzaamheden afgesloten.
Fase 4 – 13 t/m 17 juli: Vanaf de Donkenweg tot aan de bussluis in ’t Zand. Op 13, 16 en 17 juli zijn deze wegdelen tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Omleidingsroutes zijn ❯ HIER te vinden op de website van de gemeente Roosendaal
.