web analytics

Weer voorronde pokertoernooi in Roosendaal (9 februari)

Op zondag 9 februari 2020 is er in de Black Horse aan de Hoogstraat in Roosendaal weer een pokertoernooi van Pokeren.nl Poker Series. Het toernooi begint om 16:00 en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is op 5 januari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen.

Al enkele jaren
In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Roosendaal wordt al enkele jaren aangedaan. Gemiddeld doen er aan de voorrondes in Roosendaal zo’n 90 deelnemers mee, zo meldt de organisatie. Een toernooi duurt ongeveer vijf uur.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. ‘De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière’, aldus de organsatie.

❯ Toernooipagina Pokertoernooi
❯ Facebookpagina Pokertoernooi

UPDATE 9 FEBRUARI:
❯ Alex van Gemert wint Poker Series in Roosendaal