web analytics

Weer veel oh’s en ah’s bij vuurwerkshow bij de Vliet

Bij de jaarlijkse vuurwerkshow van Vesta Vuurwerk aan de Westelijke Havendijk in Roosendaal klonken zaterdagavond 21 december weer veel oh’s en ah’s. Er was weer een massa publiek afgekomen op de show van een minuut of twintig boven de Vliet. De belangstelling voor deze negende show werd door het bedrijf geschat op enkele duizenden mensen.

‘Dit jaar hebben we voor het eerst een nieuwe techniek toegepast waarbij we op hele mooie wijze vormen in de lucht kunnen schieten. Op het nummer ‘Show me your love’, hebben we verschillende rode hartjes de lucht in geschoten”, zegt bedrijfsleider Jeffrey Tepe trots.

Warm houden
Het bedrijf is in 1990 gestart met de ‘kerstshow’, waarbij het publiek zich warm kan houden met glühwein, koffie en warme chocolademelk, dat gratis op het terrein wordt geschonken. De demonstratie laat zowel nieuwe als oude bekende producten zie.

Applaus
De show is volgens het bedrijf nog nooit zo spectaculair geweest. ‘De mensen dansten echt mee op de herkenbare dancenummers die we dit jaar voor de show hadden gekozen. Zoals ook vorige jaren, hadden we dit jaar ook weer de beschikking over veel vlammenwerpers, lasers en knallers’. Enkele écht harde knallen aan het eind werden gevolgd door een daverend applaus van de toeschouwers. En voor wie zich zorgen maakt over vuurwerk-afval: nog dezelfde avond werd door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf de Havendijk weer schoon opgeleverd.

Overtreffen
Eindcitaat: ‘Het wordt lastig om ons het volgend jaar tijdens onze tiende editie weer te overtreffen, maar daar gaan we voor de volle honderd procent voor’, aldus Tepe.

Foto: Christian Traets