web analytics

Weer internationaal Easter Cup-toernooi bij BSC (20-21 april)

Ook dit jaar is er in het paasweekend op de velden van BSC op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal een internationaal Easter Cup-toernooi voor jonge voetballertjes. Vorig jaar was dat toernooi voor het eerst in Roosendaal. Dit jaar zijn de toernooidagen zaterdag 20 en zondag 21 april.

Er doen clubs uit Nederland, België, Schotland, Engeland en Ierland aan mee. Het gaat om wedstrijden voor U10- tot en met U15-teams. Uit Roosendaal doen behalve teams van BSC ook teams van Alliance en rkvv Roosendaal mee.

Medaille
Alle spelers krijgen na een weekend voetballen een medaille mee naar huis. De eerste 3 teams winnen daarbij een trofee. En er wordt een prijs uitgereikt aan de beste speler, de beste keeper en de Fair Play Cup. Teams spelen op zaterdag 3/4 x 40 minuten en op zondag 2/3 x 40 minuten.

Paashaas
Zaterdag 20 april wordt het toernooi om 09:00 uur geopend en zondag is aan het eind van de dag de prijsuitreiking met feestelijke afsluiting. Naast de wedstrijden zijn er verscheidene andere activiteiten voor de deelnemers, zoals de speedmeter, het gatendoel, panna 3 in 1 en er kan geraden worden naar het gewicht van de paashaas.

Zaterdag 20 april
09.00 uur Openingsceremonie
10.00 uur wedstrijden

Zondag 21 april
09:00 uur Wedstrijden volgens toernooi programma

❯ Website Dutch Easter Cup
❯ Wedstrijdschema Roosendaal