web analytics

Weer driedaags Bierfestival op Nieuwe Markt van Appeltje Eitje (vanaf 30 aug)

Ook dit jaar is er in Roosendaal weer een Bierfestival van Appeltje Eitje. In het weekend van vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september wordt de Nieuwe Markt weer omgetoverd tot een speciaalbier-walhalla met meer dan zestig speciaalbieren. Daarbij kan tevens worden gegeten, er is fijne dj-muziek en voor de kinderen is er een kinderhoek met springkussens en een schminker.

Must
Ontdekken en proeven staat centraal bij dit bierfestival van de organisatoren van het eetfestijn Appeltje Eitje in het Vrouwenhof. Van lichte biertjes tot zwaardere IPA’s, er is voor ieder wat wils. ‘Dit is een must voor de bierliefhebber en de gezelligheidsmens. En dat midden in het centrum van Roosendaal’, aldus organisator Koen Vaas.

Cocktailbar

Ook de wijn- en cocktaildrinkers worden op hun werken bediend met lekkere speciale wijnen en een cocktailbar. Bijpassende en heerlijke kleine gerechten van 8 verschillende foodtrucks maken het plaatje compleet en leggen een goede basis om speciaalbiertjes te proeven.

Vrijdagmiddagborrel
Appeltje Eitje opent op vrijdag 30 augustus haar deuren om de vrijdagmiddagborrel in te luiden. Zaterdag en zondag kan Roosendaal verder genieten van dit bourgondische weekend. De toegang is gratis!

Appeltje Eitje Bierfestival 2019
Vrijdag 30 augustus – 16;00 – 23:00
Zaterdag 31 augustus – 13:00 – 23:00
Zondag 1 september – 13:00 – 21:00