web analytics

Weekend met licht regen

Storingen volgen elkaar op vanuit het zuidwesten, terwijl hierdoor ook warmere lucht uit het zuiden meezogen wordt. Uit deze storingen komt meestal wat lichte regen; zodoende zijn we in november tot 36 mm gekomen en gemiddeld is dit rond 85 mm. Vandaag veel bewolking, die steeds dikker wordt. Rond de middag valt de eerste neerslag. De temperatuur is een stuk lager dan gisteren: 8 of 9 graden, met een meest matige wind uit zuidwest.

Komende nacht zal er niet veel verschil in temperatuur zijn door de dikke bewolking; het zal wel even wat droger zijn.

Zondag is het niet veel beter zijn, met een periode met lichte regen. Misschien tegen de avond wat beter en dan kan de temperatuur nog oplopen tot 13 of 14, graden met een matige zuidwestelijke wind. Ook maandag blijft het wisselvallig en een temperatuur rond 12 graden.

Dinsdag wordt een droge dag verwacht. De wind is dan meest zwak uit west tot noordwest en af en toe is er wat zon, al blijft de temperatuur wat achter met 9 of 10 graden.

Maar voor woensdag lijkt er een volgend lagedrukgebied te komen, die misschien wat meer regen bengt, met een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest.

❯ Website Meteo Roosendaal-West