web analytics

Wedstrijd vrouwen DVO’60 VR1 – Virtus VR1 gestaakt ‘om scheidsrechter’

De wedstrijd in het vrouwenvoetbal tussen DVO’60 VR1 uit Roosendaal en Virtus VR1 uit Zevenbergen is zondagmorgen 17 november vroegtijdig gestaakt bij de stand 3-1. De scheidsrechter floot net voor de rust af omdat hij begrepen had dat de trainer van Virtus niet verder wilde spelen. Er zouden veel operkingen over beslissingen van de scheidsrechter aan vooraf zijn gegaan. De wedstrijd werd gespeeld in Roosendaal, op Sportpark Hulsdonk.

Terwijl speelsters en DVO’60-trainer buiten voor de kantine aan het napraten waren over de gebeurtenissen, bestreed de trainer van Virtus ter plekke bij de scheidsrechter dat hij dat gezegd zou hebben. De twee werden het niet eens. Het zag er naar uit dat de KNVB zal moeten beslissen of de rest van de wedstrijd nog wordt afgespeeld, of dat de uitslag 3-1 blijft.

Het ging mis bij de 3-1. ‘Ondanks dat bijna iedereen dacht dat het buitenspel was, werd de goal toch goed gekeurd. Dit en een aantal andere beslissingen zorgde ervoor dat Virtus niet verder wilde spelen. Niet geheel ondenkbaar gezien de beslissingen. Veel woorden maken we er niet aan vuil. Wedstrijd is niet verder gespeeld’, aldus het eigen verslagje op de Facebookpagina van het vrouwenteam.

Het was de eerste keer dat beide ploegen in de 3e klasse D tegenover elkaar stonden, maar er was eerder al een ontmoeting geweest voor de beker en er was zelfs ter voorbereiding een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld.

.
Foto: Trainer Joey Rietdijk van DVO’60 praat met enkele speelsters na over de gebeurtenissen.


 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie