web analytics

Wedstrijd Bristol Team gestaakt uit onvrede over scheidsrechter

De zaalvoetbalwedstrijd Botafogo uit Eindhoven tegen Brstol Team uit Roosendaal in Eindhoven is vrijdagavond 2 februari een kwartier voor het einde bij 1-1 gestaakt uit onvrede over het optreden van de scheidsrechter.

In Eindhoven kwam Bristol een pittige tegenstander tegen, en dat was vooraf bekend. Botafogo behaalde thuis prima resultatenb, dus Bristol was gewaarschuwd.

De thuisploeg kwam al vrij snel op voorsprong, maar Achraf Choutier bracht de stand weer gelijk. De scheidsrechter had vooraf zijn standpunten kenbaar gemaakt, zoals vijf meter afstand. ‘Maar in de tweede helft werden alleen de Roosendalers daarvoor bestraft. Ook kwamen overtredingen van Bristol op vermaningen te staan. Botafogo maakte dezelfde fouten, maar de scheidsrechter liet dit allemaal doorgaan’, aldus de lezing van Bristol Team.

Uiteindelijk liep dit op tot commentaar van de Bristol-aanvoerder Anas El Gamali en coach Hans Lauwen. ‘Na nog wat op en aanmerkingen werd dit verder sportief duel gestaakt bij een stand van 1-1’, aldus Louwen.