web analytics

Waterproof Shampoo op Palm Parkies 9 aug

Op Palm Parkies in het Vrouwenhof in Roosendaal zijn woensdagavond 9 augustus de mannen van Waterproof Shampoo aan de beurt. Het concert begint rond 20:15 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Daarna kunnen bezoekers nog even blijven nazitten (of staan); de bars gaan om 23:15 uur dicht. Bonnetjes kopen kan to 23:00 uur. Voor eten & drinken is het terrein open vanaf 19:30 uur, bij mooi weer vanaf 18:00 uur.

Waterproof Shampoo brengt in het Vrouwenhof in Roosendaal een ramvolle show met zo-die-zag-ik-nietaankomen-hits,verbluffende medley’s en jekan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.

‘Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij. Waterproof Shampoo daagt ons uit. Wij zien het helemaal zitten!’meldt Palm Parkies.

Het is te hopen dat het weer meespeelt. De mannen op het toneel kunnen dan wel Waterproof zijn, er zijn natuurlijk ook nog bezoekers…

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie