web analytics

VVV Roosendaal kan trots zijn op nieuwe website

Hij was al even in de lucht, maar nu is de nieuwe website van VVV Roosendaal dan ook officieel gelanceerd. De in layout sterk gedateerde oude website is vervangen door een moderne, frisse site die nu helemaal uitstraalt wat een vvv-site van een stad als Roosendaal hoort te zijn. En, en dat is anno 2020 natuurlijk helemaal een must, het nieuwe ontwerp doet het ook goed op smartphone en tablet.

Aantrekkelijk
Alle informatie die de VVV over (de gemeente) Roosendaal (en naaste omgeving) beschikbaar heeft, is makkelijk te vinden en wordt aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd. Dat kan achtergrondinformatie zijn, maar ook tips en tricks, wandel- en fietsmogelijkheden in stad en streek, shops- en horecainformatie en – voor wie Roosendaal écht wil bezoeken – informatie over hotelovernachtingen, inclusief email- en telefoonnummers om direct te boeken.

Uit-agenda
Gebleven is de uitgebreide agenda van activiteiten in de gemeente. Daar was de oude site sterk in, maar op de nieuwe zijn de mogelijkheden om snel iets te vinden sterk uitgebreid. Was er voorheen één lange lijst waarvoor je flink moest scrollen om verder in het jaar wat te vinden, nu zijn er knoppen voor vandaag, morgen, dit weekend, op datum, alfabetisch en zelfs om binnen een bepaalde afstand een overzicht te krijgen.

De nieuwe website is een samenwerking tussen VVV Roosendaal en Roosendaal Citymarketing. VVV-directeur Inge van Aalst is trots op het resultaat, en dat mag ze van ons ook best zijn…

❯ Nieuwe website VVV Roosendaal (Bezoek-Roosendaal.nl)