web analytics

Vuurwerkshow van Vesta opnieuw spectaculairder (21 dec)

Aan de Westelijke Havendijk in Roosendaal verzorgt Vesta Vuurwerk op zaterdagavond 21 december weer een grote vuurwerkshow, de ‘grootste pyromusical van West-Brabant’. De show lijkt elk jaar groter en spectaculairder te worden. Bedrijfsleider Jeffrey Tepe kondigt aan dat ‘deze editie alle voorgaande edities ruimschoots gaat overtreffen’.

‘De combinatie van het vuurwerk op de muziek wordt steeds beter. Dat zie je echt aan de show af, het wordt steeds spectaculairder’, zegt hij. Afgelopen jaren trokken telkens duizenden bezoekers richting Westelijke Havendijk / Vliet voor de show. Ook dit jaar wordt weer flinke drukte verwacht. En niet alleen door mensen uit Roosendaal. Ook uit de regio en uit België komen er steeds meer mensen op af.

Sneller
Dit jaar zullen enkele nieuwe vuurwerkinnovaties worden gepresenteerd. De muziek is sneller dan ooit. ‘Waar eerder voor een Disney-thema werd gekozen, gaat het vuurwerk nog sneller de lucht in op de beats van populaire hedendaagse dancenummers. De innovatie zit hem in het afschieten van figuren op basis van vuurwerk’. Tepe: ‘Er is een nieuwe methode beschikbaar waardoor je met tussenpozen prachtige vormen in de lucht kunt schieten. Dat ziet er onwijs spectaculair uit en dat is dit jaar zelfs ook beschikbaar voor de consument.”

Vlammenwerpers
Vorig jaar werd er al gebruik gemaakt van bewegende vlammenwerpers, deze spelen dit jaar een nog grotere rol tijdens de nieuwste show. ‘We gaan flink gebruik maken van de speciale effecten
die er beschikbaar zijn. Het zorgt voor een dynamisch geheel. De combinatie van vuurwerk en hoge vlammenwerpers blijkt een perfecte combinatie.’

Half acht
De show begint zaterdagavond 21 december om 19:30 uur. De entree is gratis en ook legt het bedrijf bezoekers in de watten met gratis thee, koffie, glühwein en chocolademelk.

Foto: Beeld van een vorige editie van de vuurwerkshow aan de Westelijke Havendijk.