web analytics

Vuurwerkbom beschadigt huis burgemeester Adriaansen

In Hoogerheide is in de nacht van zaterdag op zondag 29 november de woning van de burgemeester van Woensdrecht, Steven Adriaansen, door een vuurwerkbom beschadigd. Er raakte niemand gewond, meldt de politie. Adriaansen was vroeger wethouder in Roosendaal. De politie spreekt van ‘een ernsitg misdrijf’.

Ook auto
Rond 1.15 uur hoorden de burgemeester en diverse omwonenden een grote knal. Door een vuurwerkbom is de voordeur opgeblazen en ontstond een flinke schade aan de voorzijde van het huis en de garage. Ook een auto, welke op de oprit stond, raakte zwaar beschadigd.

Serieus
Een reactie van burgemeester Steven Adriaansen: “Ik ben enorm geschrokken, net als de omwonenden in de buurt. Ik tast volledig in het duister van de oorzaak en ik hoop dat het onderzoek van de technische recherche snel duidelijkheid geeft. De recherche pakt de zaak zeer serieus op.”

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. ‘Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800–7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020314681’, zo roept de politie op.

Ernstig misdrijf

t sprake is van een ernstig misdrijf kan men ook anoniem terecht bij het team criminele inlichtingen. ‘Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Hoe gaat dat dan? Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder’, aldus de politie.