web analytics

Vrouwenhof wil speeltuin van de toekomst worden

Speeltuin Vrouwenhof in Roosendaal wil speeltuin van de toekomst worden, waarin spelen voor kinderen een kernwaarde is. ‘Natuurlijk is innoveren een proces en gaat een en ander niet vanzelf. Daarom worden er dit speelseizoen al veranderingen doorgevoerd’, zegt Britt Koen van Pannenkoekenrestaurant & Speeltuin Vrouwenhof.

Toevoegingen
In deze periode van lockdown is Speeltuin Vrouwenhof bezig met het ontdekken, bekijken en toepassen van verschillende toevoegingen en innovaties in de speeltuin. ‘Mede gesteund door de Gemeente Roosendaal die in deze corona-tijd een kennis-, groei- en innovatievoucher heeft uitgedeeld. Met deze gemeentelijke steun hebben en met een externe partij zijn Pannenkoekenrestaurant en Speeltuin Vrouwenhof onder de loep genomen en zijn er plannen gemaakt voor de toekomst’, legt ze uit.

Waterspeelplaats
Zo zijn er plannen voor een waterspeelplaats om het ook in de hete zomermaanden nog aantrekkelijker te maken om naar de speeltuin te gaan. Ouderen kunnen heerlijk in het zonnetje genieten, terwijl de kinderen spetteren met het water. ‘Ook nemen we de kinderen mee in de realisering van deze plannen. Zij krijgen de mogelijkheid om mee te denken en mee te helpen met het ontwerpen van deze waterspeelplaats’, zegt Koen. Hoe dit gedaan wordt, zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Betere tijden
Er komen betere tijden aan en Liesbeth van Tilburg kan er samen met heel het team van Speeltuin Vrouwenhof niet wachten om iedereen weer te mogen verwelkomen!

Kaarten
Vanaf 1 april wordt de toegangsprijs per kind € 5,25, volwassenen mogen nog steeds gratis mee naar binnen. De abonnementsprijs voor één jaar is € 37,50 per kind. Hiervoor krijgt men een jaar lang gratis entree, kortingen bij deelname aan events en andere leuke extra’s. Het abonnementsjaar is voortaan voor één jar geldig vanaf de dag van aankoop, in plaats van het lopende jaar t/m 31 december.