web analytics

Vrouwen van Bristol Team verslaan koploper (1-2)

De vrouwen van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal hebben woensdagavond 23 januari koploper ZVG met 1-2 verslagen. De dames van Bristol hadden dit seizoen nog niet kunnen winnen van ZVG en waren dan ook extra gebrand om de drie punten mee naar Roosendaal te nemen.

Een uitmuntend keepende Jade Massing stond haar mannetje in de goal. Bristol voelde dit en kreeg vertrouwen in de wedstrijd. Verdedigend stond het extra compact zodat er vanuit daar verder kon worden gevoetbald. Met Griffith in de punt was zij een ijzersterke balvaste spits. De 0-1 werd dan ook door haar gemaakt. Net voor de rust werd helaas de 1-1 binnengeschoten door ZVG.

Na de rust pakte Bristol het weer op. Ashley de Bie gaf een prachtige lange bal op Naomi Pesman, die de bal uit de lucht in een keer klaar legde voor Colinda van der Steen, die helaas het net niet wist te vinden.

Doordat een aanval van Colinda van der Steen geblokt werd, kreeg Bristol een vrije trap. Ashley de Bie schoot snoeihard de bal in de flipperkast van ZVG, en zo stond het 1-2.

De dames zijn oonder andere in Roosendaal te bewonderen in de halve finale van de districtbeker op woensdag 13 februari in sporthal In De Roos. Aanvang 20:00 uur.

1-0 Griffith
1-1 ZVG
1-2 Ashley de Bie